•  

  Business coaching voor ondernemers

   

   
   
   
   
   
   
   
 • broken image

  Sparringsessies

  1) Intake

  2) In een paar sessies antwoorden op deze vragen:

  • waar wil je heen? waarom? hoe?

  • waar leg je de focus (niet) op?

  3) Resultaat:

  • focus, overzicht
  • minder risico op verspilling van je tijd en geld
  • meer zekerheid op succes
  broken image

  7 elementen als uitgangspunt:

  Slim innoveren framework

  1. Creëer goede teamdynamiek
  2. Leer van fouten
  3. Focus op waarde
  4. Identificeer je aannames
  5. Doorgrond je klant
  6. Experimenteer
  7. Maak het meetbaar​
 • Quotes

  Een greep uit quotes van ondernemers

  Executive Coach, Mediator

  "Het was super prettig dit traject met jou te doen! Heb er van genoten en veel energie, inspiratie en richting van gekregen!"

  Media Executive, CEO

  "Dankzij Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Marie Emma’s praktische, efficiënte aanpak, vol humor, nodigt uit tot openheid en zelfreflectie. In slechts een paar sessies ben ik zo tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren..."

  Founder Slow Flowers

  "... je ging tot het uiterste om een goede basis te leggen, waardoor die nu heel duidelijk is. ....fijn dat je zakelijk was met betrekking tot uitleg en doelen stellen én heel persoonlijk en betrokken tegelijk. ...je stuurde mij met veel creativiteit, structuur en stimulans ...De innovatie canvas hielp mij de focus te bepalen voor de komende tijd ."

  Directeur Executive Placement Bureau Fe-Male Value

  "... intensief begeleid bij het scherp krijgen van mijn waardepropositie en bedrijfsnaam. Waar ben ik nu eigenlijk van en wat doe ik anders dan anderen in de branche?"

  Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor

  personal-business coaching

  Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie.

  Eigenaar & Strateeg Conceptbureau

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  Serial Entrepreneur

  A confronting comfortzone.
  Jij biedt mij een comfortzone waarin ik mezelf kan ontdekken. Zonder dat het te comfortabel wordt en ik de uitdaging uit de weg kan gaan.

 • broken image

  Linkedin

  broken image

  Twitter

 • Hoe kunnen wij je helpen?

  Bussum (HQ), Amsterdam
  +31 6 27050703