• Klanten aan het woord

 • Teams

  broken image

  Jaap Parqui

  “Dankzij Marie-Emma’s vrolijke en duidelijke begeleiding hebben we in twee halve dagen eindelijk de gordiaanse strategieknoop waar we zelf niet uitkwamen, kunnen doorhakken.”

  broken image

  Rebeca Sá

  "working together was great. We were able to bring very essential field insights to the team, that we could tackle in a new service proposition. They played a really critical role in a multidisciplinary team. bringing proof points to make the new service proposition really meaningful to people."

  broken image

  Niek Schoones

  "we zijn heel tevreden over de samenwerking. Na één dag training hadden wij een stevige basis staan om agile te werken die aansloot bij onze doelstellingen."

  broken image

  Ewoud Stolwijk

  "...samenwerking heel inspirerend! Prettig contact en challenging in de discussie hielpen jullie ons stappen vooruit om van een idee naar een werkende oplossing te komen. .."

  broken image

  Inez Mol

  "we zaten meteen op het goede spoor! Veel energie en leuke ideeën hebben Suze en ik van je gekregen, die we meteen in de praktijk gaan toepassen.."

  broken image

  Brian van Wachem

  "Enorm goede sessie. Spot on qua diepgang vs luchtigheid. Veel dank daarvoor!"

  broken image

  Maaike Strack van Schijndel

  "Door jullie aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om echt stil te staan bij het bepalen van onze koers. Jullie voegen structuur, kennis en kunde toe aan het proces. In een nieuwsgierige en uitdagende stijl."

  broken image

  Patricia van den Broek

  "Ik had al best een en ander uitgewerkt, zoals een demo, een businessplan en een ontwerp. Maar de big hairy goal van SameCar kon ik niet makkelijk duiden. Dat werd tijdens de sessie met Marie Emma helemaal helder en duidelijk. Het klopt nu voor meer dan 100%. Eén zin is nu genoeg. Dit gaat mij helpen bij iedere stap die ik met dit plan zal zetten."​

  broken image

  Thomas Schaap

  Marie Emma kan met haar creativiteit en humor vastgeroeste discussies openbreken en nieuwe ideeën de ruimte geven. Ze snapt snel de kern van jouw bedrijf en legt haar focus direct op de hoofdzaken."

 • Ondernemers

  broken image

  Monique Tewes

  "Het was super prettig dit traject met jou te doen! Heb er van genoten en veel energie, inspiratie en richting van gekregen!"

  broken image

  Petra Vriens

  "... intensief en heel prettig begeleid bij het scherp krijgen van mijn waardepropositie en bedrijfsnaam. Waar ben ik nu eigenlijk van en wat doe ik anders dan anderen in de branche?"

  broken image

  Willemijn Koopal

  "... jullie gingen tot het uiterste om een goede basis te leggen, waardoor die nu heel duidelijk is. ....fijn dat de dag zakelijk was met betrekking tot uitleg en doelen stellen én heel persoonlijk en betrokken tegelijk. ...jullie stuurden ons met veel creativiteit, structuur en stimulans ...De innovatie canvas hielp mij de focus te bepalen voor de komende tijd ."

  broken image

  Carolien Wintraecken

  Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor

  broken image

  Vitas Kersbergen

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  broken image

  Christianne Verheugd

  “Marie Emma zet je met een paar vragen op de plaats waar je op dat moment bent in het proces”

  broken image

  Ilonka Bottema

  A confronting comfortzone.
  Jij biedt mij een comfortzone waarin ik mijn business en mezelf kan ontdekken. Zonder dat het te comfortabel wordt en ik de uitdaging uit de weg kan gaan.

  broken image

  Hadewych de Groot

  Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie.

 • broken image

  Coachees aan het woord

  “Marie Emma coacht met warme mildheid en tegelijkertijd met professionele doortastendheid/scherpte. Ze coacht verfrissend en transparant en met de juiste greep. Zo is de glasmetafoor wel passend. Ze laat je zwemmen, maar geeft sturing waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, maar laat je in je waarden. Ik heb het coaching traject met ME als een enorm waardevolle en verrijkende periode in mijn leven ervaren."

  “Marie-Emma heeft me telkens weer uitgedaagd mezelf opnieuw uit te vinden en daarmee mijn vertrouwen in de toekomst gesterkt. Daarnaast hebben we gelukkig ook veel kunnen lachen.”

  "Via een intensieve en creatieve manier erachter komen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat kan aanpakken. Door middel van vernieuwende opdrachten en onze sessies werd ik uitgedaagd om dieper na te denken op de vraag wie ik ben en wat bij mij past. Marie Emma gaf tijdens de sessies de nodige sturing, maar liet mijn gedachten volledig in zijn waarde. De sessies hebben mij een goede richting gegeven, meer zekerheid gebracht en hebben mij geleerd om trots te zijn op wie ik ben! "

  "Het bracht mij rust in de chaos. Meer duidelijkheid wat ik zou willen en wat niet. En ook mijn eigen verantwoordelijkheid in dit alles..." "En een dieper gevoel van vertrouwen en beter idee wie ik ben"

  " In een geleidelijke lijn de U langs gegaan met bijzondere zijpaden op de weg ernaartoe. Dit traject heeft mij op meerdere vlakken enorm geholpen. Zo heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn vaardigheden en heb ik meer zicht op mijn waardes. Op persoonlijk vlak heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen. En....een hele toffe nieuwe baan

  "Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor"

 • Toe aan een doorbraak?

  De eerste stap heb je al gezet!

  OfficesAmsterdam & Bussum
  +31 6 27050703
 • broken image

  Linkedin

  broken image

  Twitter