• Quotes & Klanten

  Een greep uit de klanten die wij mochten begeleiden

  Jaap Parqui

  strategie sessies

  “Dankzij Marie-Emma’s vrolijke en duidelijke begeleiding hebben we in twee halve dagen eindelijk de gordiaanse strategieknoop waar we zelf niet uitkwamen, kunnen doorhakken.”

  Niek Schoones

  innovatietraining & team mentoring

  "we zijn heel tevreden over de samenwerking. Na één dag training hadden wij een stevige basis staan om agile te werken die aansloot bij onze doelstellingen."

  Inez Mol

  innovatiesessie

  "we zaten meteen op het goede spoor! Veel energie en leuke ideeën hebben Suze en ik van je gekregen, die we meteen in de praktijk gaan toepassen.."

  Ewoud Stolwijk

  innovatietraining & team mentoring

  "...samenwerking heel inspirerend! Prettig contact en challenging in de discussie hielpen jullie ons stappen vooruit om van een idee naar een werkende oplossing te komen. .."

  Petra Vriens

  strategie & personal-business coaching

  "... intensief begeleid bij het scherp krijgen van mijn waardepropositie en bedrijfsnaam. Waar ben ik nu eigenlijk van en wat doe ik anders dan anderen in de branche?"

  Rebeca Sá

  team mentoring

   

  "working together was great. We were able to bring very essential field insights to the team, that we could tackle in a new service proposition. They played a really critical role in a multidisciplinary team. bringing proof points to make the new service proposition really meaningful to people."

  Brian van Wachem

  innovatie/teamsessie

   

   

  "Enorm goede sessie. Spot on qua diepgang vs luchtigheid. Veel dank daarvoor!"

  Maaike Strack van Schijndel

  strategiesessie

  "Door jullie aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om echt stil te staan bij het bepalen van onze koers. Jullie voegen structuur, kennis en kunde toe aan het proces. In een nieuwsgierige en uitdagende stijl."

  Thomas Schaap

   

  innovatie/strategie sessie

   

  Marie Emma kan met haar creativiteit en humor vastgeroeste discussies openbreken en nieuwe ideeën de ruimte geven. Ze snapt snel de kern van jouw bedrijf en legt haar focus direct op de hoofdzaken."

  Patricia van den Broek

  strategiesessie

  "Ik had al best een en ander uitgewerkt, zoals een demo, een businessplan en een ontwerp. Maar de big hairy goal van SameCar kon ik niet makkelijk duiden. Dat werd tijdens de sessie met Marie-Emma helemaal helder en duidelijk. Het klopt nu voor meer dan 100%. Eén zin is nu genoeg. Dit gaat mij helpen bij iedere stap die ik met dit plan zal zetten."​

  Willemijn Koopal

  strategie & p.b. coaching

  "... jullie gingen tot het uiterste om een goede basis te leggen, waardoor die nu heel duidelijk is. ....fijn dat de dag zakelijk was met betrekking tot uitleg en doelen stellen én heel persoonlijk en betrokken tegelijk. ...jullie stuurden ons met veel creativiteit, structuur en stimulans ...De innovatie canvas hielp mij de focus te bepalen voor de komende tijd ."

  Media Executive

  personal-business coaching

  "Dankzij de oefeningen in het coachingstraject met Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Marie Emma’s praktische, efficiënte aanpak, vol humor, nodigt uit tot openheid en zelfreflectie. In slechts een paar sessies ben ik zo tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren..."

  Sales Manager

  personal-business coaching

  "Marie-Emma heeft me telkens weer uitgedaagd mezelf opnieuw uit te vinden en daarmee mijn vertrouwen in de toekomst gesterkt."

   

  Designer | Executive Coach

  personal-business coaching

  "Het was super prettig dit traject met jou te doen! Heb er van genoten en veel energie, inspiratie en richting van gekregen!"

  Strateeg Conceptbureau

  personal-business coaching

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  Serial Entrepreneur

  personal-business coaching

  A confronting comfortzone.
  Jij biedt mij een comfortzone waarin ik mezelf kan ontdekken. Zonder dat het te comfortabel wordt en ik de uitdaging uit de weg kan gaan.

  Manager Kinderopvang

  personal-business coaching

  Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor

  Founder Startup

  personal-business coaching

  Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie.

 • Klanten

 • Add Title

 • Linkedin

  Twitter