• Klanten aan het woord

 • Quotes van klanten |

  Innovatie, Training, Strategie

  Niek Schoones

  Innovatietraining

  "we zijn heel tevreden over de samenwerking. Na één dag training hadden wij een stevige basis staan om agile te werken die aansloot bij onze doelstellingen."

  Jaap Parqui

  Strategiesessies

  “Dankzij Marie-Emma’s vrolijke en duidelijke begeleiding hebben we in twee halve dagen eindelijk de gordiaanse strategieknoop waar we zelf niet uitkwamen, kunnen doorhakken.”

  Rebeca Sá

  Innovatiesessies

  "working together was great. We were able to bring very essential field insights to the team, that we could tackle in a new service proposition. They played a really critical role in a multidisciplinary team. bringing proof points to make the new service proposition really meaningful to people."

  Ewoud Stolwijk

  Innovatietraining & sessies

  "...samenwerking heel inspirerend! Prettig contact en challenging in de discussie hielpen jullie ons stappen vooruit om van een idee naar een werkende oplossing te komen. .."

  Inez Mol

  Innovatiesessie

  "we zaten meteen op het goede spoor! Veel energie en leuke ideeën hebben Suze en ik van je gekregen, die we meteen in de praktijk gaan toepassen.."

  Brian van Wachem

  Innovatiesessie

  "Enorm goede sessie. Spot on qua diepgang vs luchtigheid. Veel dank daarvoor!"

  Maaike Strack van Schijndel

  Strategiesessie

  "Door jullie aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om echt stil te staan bij het bepalen van onze koers. Jullie voegen structuur, kennis en kunde toe aan het proces. In een nieuwsgierige en uitdagende stijl."

  Patricia van den Broek

  Strategiesessie

  "Ik had al best een en ander uitgewerkt, zoals een demo, een businessplan en een ontwerp. Maar de big hairy goal van SameCar kon ik niet makkelijk duiden. Dat werd tijdens de sessie met Marie Emma helemaal helder en duidelijk. Het klopt nu voor meer dan 100%. Eén zin is nu genoeg. Dit gaat mij helpen bij iedere stap die ik met dit plan zal zetten."​

  Thomas Schaap

  Strategiesessies

  Marie Emma kan met haar creativiteit en humor vastgeroeste discussies openbreken en nieuwe ideeën de ruimte geven. Ze snapt snel de kern van jouw bedrijf en legt haar focus direct op de hoofdzaken."

 • Quotes van klanten | Business Coaching

  Monique Tewes

  Business Coaching

  "Het was super prettig dit traject met jou te doen! Heb er van genoten en veel energie, inspiratie en richting van gekregen!"

  Petra Vriens

   

  Business Coaching

  "... intensief en heel prettig begeleid bij het scherp krijgen van mijn waardepropositie en bedrijfsnaam. Waar ben ik nu eigenlijk van en wat doe ik anders dan anderen in de branche?"

  Willemijn Koopal

  Business Coaching

  "... jullie gingen tot het uiterste om een goede basis te leggen, waardoor die nu heel duidelijk is. ....fijn dat de dag zakelijk was met betrekking tot uitleg en doelen stellen én heel persoonlijk en betrokken tegelijk. ...jullie stuurden ons met veel creativiteit, structuur en stimulans ...De innovatie canvas hielp mij de focus te bepalen voor de komende tijd ."

  Carolien Wintraecken

  Business Coaching

  Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor

  Vitas Kersbergen

  Business Coaching

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  Christianne Verheugd

  Business Coaching

  “Marie Emma zet je met een paar vragen op de plaats waar je op dat moment bent in het proces”

  Ilonka Bottema

  Business Coaching

  A confronting comfortzone.
  Jij biedt mij een comfortzone waarin ik mijn business en mezelf kan ontdekken. Zonder dat het te comfortabel wordt en ik de uitdaging uit de weg kan gaan.

  Hadewych de Groot

  Business Coaching

  Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie.

 • Toe aan een doorbraak?

  De eerste stap heb je al gezet!

  OfficesAmsterdam & Bussum
  +31 6 27050703
 • Linkedin

  Twitter