•  

   

   

  Coaching voor

  professionals

  op zoek naar

  een doorbraak

   
   
   
   
   
   
   
 • Proces:

  • Wat is jouw hulpvraag?

  • Hebben wij een 'klik'?

  • Wat is je gewenste resultaat? Wat wil je graag bereiken met het coachtraject?

  • Samen de 'U' door

  Resultaat:

  • rust, duidelijkheid, vertrouwen

  • focus, doel en richting voor de toekomst

  • meer zelfkennis en eigenaarschap

  • effectiever, krachtiger, meer impact

   

  Samen door de 'U'

  broken image

  Snelle oplossingen lijken vaak goed te voelen. Je zit ergens mee, hebt een uitdaging, lost het op en klaar.

  Je springt als het ware van 1 naar 6 in de 'U'. En dan.. blijkt de oplossing toch niet zo goed te werken. Issues en patronen komen telkens terug, je gekozen richting was het toch niet, het voelt niet lekker, kost energie er klopt iets niet...Rings a bell?

  Als je dat herkent, als het tijd is voor meer zelfreflectie en persoonlijke groei, kan het tijd zijn om wél de 'U' te doorlopen. Omdat je wil werken aan een bestendigere 'oplossing'. Vanuit wie je ten diepste bent en wil worden. Een mooie, soms confronterende weg, die je uiteindelijk meer zelfkennis, rust en richting oplevert.

  Veel voorkomende hulpvragen:

  • Waar ben ik van? (why/purpose)

  • wat is mijn volgende carrière stap?

  • waar focus ik (niet) op?

  • ik struggle met, loop (telkens) vast

  • ik heb behoefte aan een ander perspectief

  • hoe kan ik anders leiding geven? mijn leiderschap ontwikkelen?

 • broken image

  Coachees aan het woord

  “Marie Emma coacht met warme mildheid en tegelijkertijd met professionele doortastendheid/scherpte. Ze coacht verfrissend en transparant en met de juiste greep. Zo is de glasmetafoor wel passend. Ze laat je zwemmen, maar geeft sturing waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, maar laat je in je waarden. Ik heb het coaching traject met ME als een enorm waardevolle en verrijkende periode in mijn leven ervaren."

   

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...)

  een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  "Dankzij het coachingstraject met Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Marie Emma’s praktische, efficiënte aanpak, vol humor, nodigt uit tot openheid en zelfreflectie. In slechts een paar sessies ben ik zo tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren..."

  “Marie Emma kan met haar creativiteit en humor vastgeroeste ideeën openbreken en nieuwe ideeën de ruimte geven. Ze snapt snel de kern en legt haar focus direct op de hoofdzaken."

  " In een geleidelijke lijn de U langs gegaan met bijzondere zijpaden op de weg ernaartoe. Dit traject heeft mij op meerdere vlakken enorm geholpen. Zo heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn vaardigheden en heb ik meer zicht op mijn waardes. Op persoonlijk vlak heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

  En....een hele toffe nieuwe baan.

  "Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor"

  "Het bracht mij rust in de chaos. Meer duidelijkheid wat ik zou willen en wat niet. En ook mijn eigen verantwoordelijkheid in dit alles..." "En een dieper gevoel van vertrouwen en beter idee wie ik ben"

   

  "Via een intensieve en creatieve manier erachter komen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat kan aanpakken. Door middel van vernieuwende opdrachten en onze sessies werd ik uitgedaagd om dieper na te denken op de vraag wie ik ben en wat bij mij past. Marie Emma gaf tijdens de sessies de nodige sturing, maar liet mijn gedachten volledig in zijn waarde. De sessies hebben mij een goede richting gegeven, meer zekerheid gebracht en hebben mij geleerd om trots te zijn op wie ik ben! "

  “Marie-Emma heeft me telkens weer uitgedaagd mezelf opnieuw uit te vinden en daarmee mijn vertrouwen in de toekomst gesterkt. Daarnaast hebben we gelukkig ook veel kunnen lachen.”

   

  "Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie."

 • Toe aan een doorbraak?

  De eerste stap heb je al gezet!

  OfficesAmsterdam & Bussum
  +31 6 27050703
 • broken image

  Linkedin

  broken image

  International

  Coach Federation

  broken image
  broken image

  Animas Transformational Coaching